DK

Presse og booking forespørgsler

HAPPY DUCK Agency

kaylee@happyduck.dk

 

GRUPPEN

M.E.T.A er dramatisk, elektronisk popmusik, gennemsyret af kontrasten mellem en bohemsk, letlevende sangerinde, og en stram nærmest minutiøst kalkuleret elektronisk musiker. Sammen skaber M.E.T.A et fællessprog i modsætningerne, som er ligeså livsbekræftende som det er tungt.

De to medlemmer kommer fra vidt forskellige baggrunde og det høres tydeligt på den måde Andreas mixer lyde og melodier fra hele verden med Marias vokal, som egner sig til både rap, rock og ballader.

 

Kort sagt er M.E.T.A et fantastisk eksempel på, hvad der kan ske, når man dyrker og stimulerer kontraster og modsætninger, og går til kamp mod ensretning.

 

LIVE

 

Duoen har flere gange markeret sig som et suverænt live act. Senest på en 7-dages turne i Kina, hvor de bl.a. spillede på MIDI Festivalens main stage, foran mange tusinde dansende publikum. Kendetegnet ved live oplevelsen er sangerinden Marias løsrevne og ekstremt smittende optræden, kombineret med keyboard-specialisten Andreas hårdtslående og pumpende ageren.

M.E.T.A udmærker sig ved at spille og afvikle alle koncerter helt og aldeles live, således at to koncerter aldrig er ens. Det høster duoen store roser for blandt det ofte medrejsende publikum.

 

Tidligere har duoen optrådt i både ind- og udland, heriblandt har de givet tre koncerter i New York, én i Stuttgart og utallige rundt om i det danske land.

 

LYDEN

M.E.T.As lyd er rendyrket elektronik, krydret med orientalske instrumenter og en vokal som sparker tæppet væk under selv den sløveste musiksnob.

Man kan beskrive musikken som elektronisk pop, men det er så langt mere end det. Duoen insisterer på at de skal opleves live, for det er i denne blanding af analog og digital du føler, hører og ser hvad M.E.T.A virkelig er. Det er trip-hop, det er soul, det er rock, det er jazz, pop, world og punk - og det er alt derimellem.

 

 

 

DISKOGRAFI

• M.E.T.A EP (2014): Debut EP

• Over (2014): Single og musikvideo

• Bodies In The Water (2015): Musikvideo og samarbejde med Nurses For Reguees

• Earthling (2016): Single og musikvideo

• REBORN LP (2016): Debut album.